Topptekst

Driver du en kafe, en kro, et gatekjøkken, en kantine eller en storkiosk med stor matandel er Kysten Rundt midt i blinken for deg!
Du oppnår fordelene av å være i en stor kjede, samtidig som du får være ”herre i eget hus”.
Du driver bedriften din, med forsikring om at Kysten Rundt hver dag arbeider for at du skal oppnå et best mulig driftsresultat.
Dette er grunnen til at over 200 av Norges beste eiere av slike virksomheter har valgt å bli medlemmer og eiere av Kysten Rundt SA. Medlemmene i Kysten Rundt er lojale fordi de ser at det lønner seg, har man først valgt Kysten Rundt velger de å slå seg til ro der.
Kjeden er eiet av medlemmene. Alle har lik eierandel, like rettigheter og plikter.

Kjeden er styrt av medlemmene. Styret velges av medlemmene i de forskjellige distriktene, og alle medlemmer kan møte på årsmøtet, som er kjedens øverste organ.

Med andre ord, her er det ingen eiere, andre enn medlemmene, som tar ut høye utbytter. Pengene skal tilbake til medlemmene. Kysten Rundt har meget lave administrasjonskostnader. Hele kjeden drives med 4 årsverk.

I siste regnskapsår gikk over 90% av kjedens inntekter til bonus og andre tiltak som direkte kunne henføres til verdier for medlemmene, og under 10% til administrasjon.

Kysten Rundt er mer enn en kjede som sørger for de beste betingelsene til deg fra bransjens beste leverandører. Vi hjelper med menypresentasjon, kampanjer, profilering, arbeidstøy og kalkyler, bare for å nevne noe.

Ta kontakt med en av oss for mer informasjon og en uforpliktende prat.

Trykk her for å se kjedens vedtekter.